Bra positionsljus för lastbil

Behöver du positionsljus för lastbil? Du kan hitta positionsljus till lastbilen hos Gylle Mec AB. Hos dem kan du bland annat hitta:

  • Positionslama vit/röd
  • Sidomarkeringsljus röd/orange
  • Sidomarkeringsljus orange/orange
  • Positionsljus vit/röd
  • Positionslampa rak vit/röd

Positionsljus är till för att visa hur stort ditt fordon är. Många blandar ihop denna typ av lampa med parkeringsljus. Detta då de har liknande utseende. Men dessa två är inte samma typ av lampa/ljus. Positionsljus, det är något som finns på många olika typer av fordon, inte bara lastbilar. Utan de finns även på personbilar, mopeder, tåg samt även cyklar. På en vanlig bil finns det två positionsljus fram och bak. Lastbilar har flera röda eller vita ljus på baksida, framsida och på bredden.

Hitta rätt positionsljus till lastbilen

Om du vill köpa positionsljus för lastbil, så kan du kolla in Gylle Mec AB. Detta företag har en mängd olika sorters lampor och ljus, för olika sorters fordon. Bland annat erbjuder de markeringsljus, positionsljus och baklyktor med ledteknik. Hos dem kan du hitta bra positionsljus till lastbilen så väl som till personbilen.

När det gäller deras positionsljus så finns dessa i flera varianter och i flera färger. En del är redan nämnda ovan, men det finns även fler varianter än dessa. Sedan finns det även de som kommer i olika kombinationer.

Olika varianter av lampor och ljus

Hos Gylle Mec AB finns det även annat inom belysning, lampor och ljus. Bland annat har de varningsljus, arbetsbelysning, extraljus, ficklampor, downlights, LED ramper samt mycket mer. Du kan med fördel kika in på deras hemsida för att se hela deras sortiment.